Despre noi – Mobile Geek

Despre noi

Mobile Geek

Mobile Geek este un centru de reparatii si inlocuire sticla display, specializat in reparatii de smartphone-uri, tablete, cat si in inlocuirea sticlei. Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai bune sfaturi si solutii pentru dispozitivele care nu functioneaza sau sunt sparte.Putem sa inlocuim sticla la orice model de Samsung inclusiv la Samsung S8,S8+,S9,S9+,S10,Apple Iphone 4,5,6,6S,7,8,X,XS,7 Plus,8 Plus,XS Max,Sony,LG,Huawei.

Conceptul nostru

Conceptul centrului de reparatii Mobile Geek este ceea ce il face unic in toata Romania. Service-ul este ca un laborator deschis, unde clientii pot vizualiza intregul proces de reparatie, de la momentul in care dispozitivul intra in service, primeste o diagnosticare si pana la finalizarea reparatiei.Misiunea noastra

La Mobile Geek intelegem ca timpul este important pentru toti clientii nostri, motiv pentru care incercam sa remediem cat mai repede orice problema. Prioritatea noastra este sa reparam dispozitivele in timp record pentru a satisface toti clientii.

Garantie

Avem incredere in ceea ce facem, iar din aceasta cauza oferim garantie 6 luni la orice reparatie facuta la noi. In cazul in care apare un defect neprovocat la orice piesa inlocuita sau reparata de noi, va puteti intoarce si reparatia va fi facuta fara nici un alt cost suplimentar.

Galerie

  • Mobile Geek
  • Reparatii telefoane mobile, inlocuire sticla display
  • Reparatii telefoane mobile, inlocuire sticla display
  • Service GSM, reparatii telefoane mobile
Suna acum
Suna acum
Indicatii